Welke games kun je allemaal spelen op de Xbox Series X en S

20 November 2020 is het zover. Dan komt de nieuwste generatie Xbox-en uit: De Xbox Series X en de Xbox Series S

 

Er komen een aantal hele mooie nieuwe games voor uit zoals Assassin's Creed Valhalla en Watch Dogs Legions
Maar wat mintens zo interessant is, is dat je al je spellen, die je op de Xbox one (en Xbox One S en Xbox One X) kunt spelen ook kunt gebruiken op de Xbox One Series S en Series X.
Waar je wel heel goed op moet letten is, dat de Xbox Series S geen discdrive heeft en volledig digitaal is. Je kunt daar dus alleen je reeds aangeschafte digitale games op spelen.

Maar op de Xbox series X zit wel een discdrive en zelfs diverse originele Xbox spellen als Xbox 360 spellen en alle Xbox One spellen kun je op de xbox one Series X gebruiken. In de meeste gevallen zien ze er zelfs beter uit dan op de console waar ze voor gemaakt zijn.De hoop en verwachting is dat, dat backwardscompatibility de komende jaren wordt uitgebreid net zoals dat op de xbox One gebeurde.

Voor alle xbox en xbox 360 spellen, die je op de nieuwe Xbox One Series S en X kunt spelen hebben we al een mooie pagina gemaakt. Die kun je dus perfect gebruiken om te kijken of die ook op je Xbox One Series X werkt:

Alle Xbox en Xbox 360 spellen die op de Xbox One Series X en S werken

 

 

En als je een lijst wilt hebben van alle Xbox One Games dan heeft Microsoft daar al een mooie pagina voor, die ze netjes up to date houden: Alle Xbox One Games

© 2011 - 2024 Lamar Games | sitemap | rss