Het kan natuurlijk gebeuren dat je een spelletje of accessoire wilt retourneren. Wij willen altijd graag weten waarom zodat wij onze service kunnen verbeteren maar als je daar geen zin in hebt en het gewoon wilt terugsturen dan dan dat natuurlijk ook.

Zowel voor ons als voor de klant zijn daar een paar regels aan verbonden:

- Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling dien je ons te laten weten dat je de bestelling wilt herroepen. (het liefst hebben wij dit via het herroepingsformulier maar via de mail of bellen mag ook.

- Uiterlijk 14 dagen nadat je gemeld hebt dat je de bestelling wilt terugsturen moeten wij het ook daadwerkelijk binnen hebben. (dus als je het niet aan ons meldt maar toch terugstuurt dan moeten wij de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst al terughebben)

- Gesealede en of verzegelde spellen* kunnen alleen geretourneerd worden wanneer ze nog steeds verzegeld of gesealed zijn.
Als deze dus geopend zijn en het seal is verbroken dan kunnen ze niet meer getourneerd worden.

- Online codes kunnen (vanwege de aard van het product) helaas ook niet retour gestuurd of geannulleerd worden.

- Vergeet niet om een kopie van je factuur mee te sturen zodat we direct alle gegevens bij de hand hebben. De factuur bij het bestellen in de mail ontvangen als pdf.

Voldoet het artikel dat je wilt retourneren aan deze eisen dan wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zo spoedig mogelijk op je rekening gestort. Dit is normaal gesproken al de eerstvolgende werkdag maar uiterlijk binnen 14 dagen na de retourmelding (mits we het artikel dan ook binnen hebben)

De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retour zendingen worden niet geaccepteerd.

* Met spellen bedoelen wij audio-video opnamen en computerprogrammatuur.

Klik hier om het herroepingsformulier te openen: Herroepingsformulier

© 2011 - 2024 Lamar Games | sitemap | rss