Tja 'Over Ons' 

Over ons betekende eigenlijk over mij. Een verstokte gamer uit 1972 die zo gek is van games dat hij een eigen winkel is begonnen.
Maar sinds 1 januari is het echt ons geworden!
We hebben na lang nadenken de knoop doorgehakt om de winkel van mijn vrouw te verkopen zodat we samen Lamar Games kunnen doen.

Het begon in 2011 zoals zoveel dingen in het leven als een hobby. De hobby startte met een klein stapeltje spelletjes, gekocht via marktplaats in een voorraadkast. Dit werd al snel te klein waarna we de garage hebben moeten verbouwen.
Kort daarna werd ook dat te klein en na de overname van 2 andere webwinkels ben ik eind 2015 verhuisd naar het Lelycentre.
Dat was groot genoeg tot eind 2018 waarna we naar ons pand zijn verhuisd waar we nu nog steeds zitten:
de Wigstraat nummer 19 waar we 250 m2 ruimte voor de winkel hebben en weer lekker kunnen groeien!

Mocht je langs willen komen, dan is  dat geen probleem maar maak voor de zekerheid even een afspraak zodat je zeker weet dat we ook aanwezig zijn want de nadruk ligt toch vooral op de webwinkel-activiteiten.
Let op: Dit geldt niet voor Warhammer! Daar hebben we een speciaal hoekje voor en daar hoef je niet apart voor af te spreken!

In het begin waren het alleen tweedehands xbox 360 spellen maar tegenwoordig bestaat de voorraad spellen uit:

* Gamecube
* Wii
* Wii U
* DS en 3DS
* PSX
* Playstation 2
* Playstation 3
* Playstation 4
* Playstation Vita
* Playstation Portable
* Xbox
* Xbox 360
* Xbox One
* PC 
* Diverse Hardware

Zowel nieuw als tweedehands en regelmatig komen er nieuwe categorieën bij totdat we ook in dit pand niet meer passen ;-)

Nieuw en Tweedehands
We specialiseren in Tweedehands spellen die allemaal worden gecontroleerd, getest en schoongemaakt. Als een spelletje niet aan onze eisen voldoet dan wordt hij niet verkocht. Tweedehands spellen zijn een stuk goedkoper (is duurzaam) en zijn qua kwaliteit niet van nieuw te onderscheiden. En als ze dat wel zijn dan komen ze in onze koopjeshoek in de hoop dat ze toch nog een lieve eigenaar vinden.
Wil je toch liever nieuw omdat je graag die DLC of code voor dat extra wapen wilt? Geen probleem. We verkopen ook nieuwe spellen en als je hem uitgespeeld hebt dan mag je hem tegen een leuke vergoeding ook weer bij ons inleveren.

Garantie
Omdat we we alles altijd goed en nauwkeurig controleren geven we graag 2 maanden garantie op alle artikelen. Heb je pech en gaat er (bijvoorbeeld tijdens het verzenden) iets kapot en kun je er niets aan doen? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje en we lossen het snel en netjes voor je op.

Ruilen en Retourneren
Heb je een vergissing gemaakt en wil je je artikel ruilen of retourneren. Dat mag natuurlijk. Houd er bij nieuwe spellen wel rekening mee dat de verzegeling niet verbroken mag zijn en dat je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst moet terugsturen. Alle informatie hierover vind je op de retourzendingen pagina

Levering
Wanneer je een bestelling voor 15.00 uur doet dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden en heb je hem de volgende werkdag in huis. Op zondag en maandag bezorgt postnl geen (standaard) post dus houdt daar wel rekening mee. Kun je niet wachten en wil je het spel meteen? Kies dan voor betalen bij afhalen bij de betaalmethode en wij leggen het spel voor je klaar en sturen je een berichtje wanneer je het kunt ophalen. Als je dat voor 13.00 uur doet dan kan dat meestal ook nog wel dezelfde dag. Wil je meer weten over verzenden, levertijd en verzendkosten, ga dan naar onze leveringspagina

Inkoop
Wil je een nieuwe console en doe je je oude weg of heb je een berg spellen waar je vanaf wilt? Wij kopen het graag van je in. Alles wat je moet weten staat hier: Inkoop Lamar Games

Reviews
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.Vragen? Stuur me een berichtje: info@lamargames.nl of bel me op 0614237642. Langskomen op de Wigstraat 19 mag natuurlijk ook maar maak voor de zekerheid even een afspraak!  
Let op: Voor Warhammer hoef je geen afspraak te maken!

Game On,
Richard & Marianne Wensing


 

© 2011 - 2024 Lamar Games | sitemap | rss