Tja 'Over Ons' 

Over ons betekende eigenlijk over mij. Een verstokte gamer uit 1972 die zo gek is van games dat hij een eigen winkel is begonnen.
Maar sinds 1 januari is het echt ons geworden!
We hebben na lang nadenken de knoop doorgehakt om de winkel van mijn vrouw te verkopen zodat we samen Lamar Games kunnen doen.

Het begon in 2011 zoals zoveel dingen in het leven als een hobby. De hobby startte in een dressoir met 25 spelletjes en nam al snel het huis over. Na een verbouwing van mijn garage in 2013 en de overname van Xbox4U (November 2013) en GameOffice (2015) werd het huis toch echt te klein en op 5 december - hoe toepasselijk - ben ik verhuisd naar een heus winkelpand van 80m2 aan de Koopmansstraat 115 in Lelystad.

Inmiddels is het 2019 en is ook dat pand te klein geworden. Daarom zitten we vanaf nu in de Wigstraat nummer 19 waar we 250 m2 ruimte voor de winkel hebben en weer lekker kunnen groeien!

Mocht je langs willen komen, let er dan we even goed op, dat je dat op afspraak doet. We zijn (en blijven) in de eerste plaats een webwinkel maar bestellingen ophalen (op afspraak) kan natuurlijk nog steeds. En als je dan even wilt kijken hoe groot het is geworden dan mag dat natuurlijk.

In het begin waren het alleen tweedehands xbox 360 spellen maar tegenwoordig bestaat de voorraad spellen uit:

* Gamecube
* Wii
* Wii U
* DS en 3DS
* PSX
* Playstation 2
* Playstation 3
* Playstation 4
* Playstation Vita
* Playstation Portable
* Xbox
* Xbox 360
* Xbox One
* PC 
* Diverse Hardware

Zowel nieuw als tweedehands en regelmatig komen er nieuwe categorieën bij totdat we ook in dit pand niet meer passen ;-)

Nieuw en Tweedehands
We specialiseren in Tweedehands spellen die allemaal worden gecontroleerd, getest en schoongemaakt. Als een spelletje niet aan onze eisen voldoet dan wordt hij niet verkocht. Tweedehands spellen zijn een stuk goedkoper (is duurzaam) en zijn qua kwaliteit niet van nieuw te onderscheiden. En als ze dat wel zijn dan komen ze in onze koopjeshoek in de hoop dat ze toch nog een lieve eigenaar vinden.
Wil je toch liever nieuw omdat je graag die DLC of code voor dat extra wapen wilt? Geen probleem. We verkopen ook nieuwe spellen en als je hem uitgespeeld hebt dan mag je hem tegen een leuke vergoeding ook weer bij ons inleveren.

Garantie
Omdat we we alles altijd goed en nauwkeurig controleren geven we graag 2 maanden garantie op alle artikelen. Heb je pech en gaat er (bijvoorbeeld tijdens het verzenden) iets kapot en kun je er niets aan doen? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje en we lossen het snel en netjes voor je op.

Ruilen en Retourneren
Heb je een vergissing gemaakt en wil je je artikel ruilen of retourneren. Dat mag natuurlijk. Houd er bij nieuwe spellen wel rekening mee dat de verzegeling niet verbroken mag zijn en dat je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst moet terugsturen. Alle informatie hierover vind je op de retourzendingen pagina

Levering
Wanneer je een bestelling voor 15.00 uur doet dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden en heb je hem de volgende werkdag in huis. Op zondag en maandag bezorgt postnl geen (standaard) post dus houdt daar wel rekening mee. Kun je niet wachten en wil je het spel meteen? Kies dan voor betalen bij afhalen bij de betaalmethode en wij leggen het spel voor je klaar en sturen je een berichtje wanneer je het kunt ophalen. Als je dat voor 13.00 uur doet dan kan dat meestal ook nog wel dezelfde dag. Wil je meer weten over verzenden, levertijd en verzendkosten, ga dan naar onze leveringspagina

Inkoop
Wil je een nieuwe console en doe je je oude weg of heb je een berg spellen waar je vanaf wilt? Wij kopen het graag van je in. Alles wat je moet weten staat hier: Inkoop Lamar Games

Vragen? Stuur me een berichtje: info@lamargames.nl of bel me op 0614237642. Langskomen op de Wigstraat 19 mag natuurlijk ook maar maak voor de zekerheid even een afspraak!

Game On,
Richard & Marianne Wensing


 

© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss