Vorige Artikel 1 van 13 Volgende

Knockout home fitness (Nintendo switch tweedehands game)

Artikelnummer: 5060540771230
€ 19,95
Het artikel is uitverkocht.

Knockout Home Fitness voor de Nintendo Switch

Geef je training een boost! Pak een Joy-Con™ in elke hand en bereid je voor op geweldige resultaten met een trainingsprogramma gebaseerd op vechtsportbewegingen die speciaal voor de Nintendo Switch™ zijn ontwikkeld. Schakel inactiviteit uit met korte en intense calorieverbrandende oefeningen met stoten, ellebogen, knieën, trappen en meer om in de helft van de tijd een volledige lichaamstraining te krijgen! Oefeningen ontworpen door experts voor maximale efficiëntie, gebaseerd op aanvallen van niet alleen boksen, maar ook Muay Thai, karate en kungfu, allemaal om je fit te houden!

Met meerdere spelmodi kun je trainen op een manier die bij je levensstijl en schema past. Zorg voor je lichaam door goed op te warmen of af te koelen met begeleide rekoefeningen, streef naar je doelen in de Personal Training-modus of spring in de 3-Minute Fitness-modus voor kortdurende, zeer efficiënte oefeningen als je weinig tijd hebt. Meer dan 25 verschillende muzieknummers, variërend van elektronische dansmuziek tot rock, laten je grooven terwijl je op de beat slaat en trapt.

Ga door met trainen en u kunt extra oefeningen en bewegingen ontgrendelen om uw totale lichaamstraining verder af te ronden. Met 60 cursussen voor zowel beginners als veteranen, kun je er zeker van zijn dat je een goede workout krijgt, waar je ook bent op je fitnessreis!

Specificatie Omschrijving
Type Nintendo Switch
Soort Artikel Game
Genre Sport
Conditie Tweedehands
Leeftijd 3+
© 2011 - 2023 Lamar Games | sitemap | rss