Vorige Artikel 159 van 161 Volgende

World of Final Fantasy (PS 4 tweedehands game)

Artikelnummer: 5021290071018
€ 16,95

World of Final Fantasy voor de PS4

Een tweeling reist af naar een mysterieus land om hun verloren herinneringen op te halen. Op deze merkwaardige plek waar het doodnormaal is om dingen op je hoofd te stapelen, komen de jonge monstertemmers nieuwe vrienden en bekende FINAL FANTASY-helden tegen terwijl ze achter de waarheid over hun verleden komen.

Kenmerken:
Een nieuwe interpretatie van klassieke gevechten: Leer alles over een gloednieuw vechtsysteem waarbij spelers met hun gevangen monsters krachtige torens kunnen maken om tegenstanders te bevechten. Maak effectief gebruik van de grootte, het element en de volgorde van de monsters om de strijd te winnen!
Pas aan, ontwikkel en stijg in het zadel: Bedenk strategieën voor eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Verander monsters in magicite om vaardigheden te verbeteren, level en ontwikkel monsters om nieuwe specialisaties te verdienen, of berijd ze om sneller over de enorme landschappen van deze speelgoedachtige wereld te reizen.
Een wereld van verticale mogelijkheden: Stort je in verticaal gestapelde dungeons en gebruik monstervaardigheden en magicite-effecten om obstakels te overwinnen en vooruitgang te boeken. In deze wereld van gestapelde objecten zijn de mogelijkheden onbegrensd!

Specificatie Omschrijving
Type Playstation 4
Soort Artikel Game
Genre RPG/MMO
Conditie Tweedehands
Leeftijd 12+
© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel