Vorige Artikel 11 van 988 Volgende

4x4 Evo 2 (ps2 tweedehands game)

Artikelnummer: 5060031062816
€ 9,95 (inclusief 0% btw)

4x4 Evo 2 voor de ps2

Je tegenstander heeft zojuist je passagiersdeur geramd waardoor je een flinke achterstand moet overbruggen. Kies een basis 4x4 truck om te kunnen wedijveren in een hele reeks off-road races. Door te winnen kun je heel snel, heel veel geld verdienen en kun je je truck uitbreiden met tot 90(!) onderdelen om zo je tegenstanders de nodige kilometers voor te blijven. Kenmerken:
- Meet je race-kwaliteiten met de anderen in drie nieuwe career-modes
- Verlies je eerste positie niet in deze ruwe off-road avonturen die je door 32 uitgebreide terreinen voeren die verspreid liggen over diverse locaties in de wereld.
- Begeef je in diverse onvoorspelbare omgevingen en diverse mission-based avonturen; zoek de landingsplaats van een vliegtuig in de Grand Canyon en ontdek de verborgen Maya-stad in de Centraal-Amerikaanse jungle.
- 4x4 Evo 2 heeft een superieure AI. De raceactie hiertegen kun je het best beschrijven als "easy to learn, hard to master "
- Dankzij zwaar uitgeruste, van prima besturing voorziene 4x4 trucks is het terrein geen prachtig landschap, maar een ware vijand ! - Het is door de race te winnen dat er geld te rapen valt. In de career-mode is het de enige manier om je truck te verbeteren, uit te bouwen en op een hoger niveau te tillen en race-respect af te dwingen. - Ploeg je door dik-besneeuwde wegen, dring je door een muur van mist en zie hevige stortbuien op je afkomen. Een echte race-kampioen wacht niet op betere weersvooruitzichten. - Er ontgaat de camera niets van de actie die je vanuit verschillende camerastandpunten als een echte film worden voorgeschoteld : vanachter het stuur, je van dichtbij of veraf achtervolgend, van achter, van voor, van opzij, van op de grond.

© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel