Vorige Artikel 126 van 507 Volgende

Emily Archer and the Curse of Tutankhamun (Nintendo DS used game)

Artikelnummer: 5050740024243
€ 8,49
Aantal

Emily Archer and the Curse of Tutankhamun  voor de Nintendo DS

De beroemde privédetective Emily Archer wordt ingeschakeld door haar goede vriendin Lady Almina, om de dood van haar echtgenoot te onderzoeken. Over de dood van Lord Carnarvon, de financier van Egyptoloog Howard Carter bij de ontdekking van Koning Toetanchamon's graftombe, wordt gezegd dat de oorzaak een infectie was na een muggenbeet. De kranten zijn zelfs nog een stap verder gegaan door hem het slachtoffer van "De Vloek van de Farao" te noemen. Durf jij het mysterie in Emily Archer: The Curse of Tutankhamun te ontrafelen?

In Emily Archer and the Curse Of Tutankhamen moet je mysterieuze voorwerpen zoeken en aanklikken als je ze hebt gevonden. Aan jou de taak om tussen allerlei objecten de juiste voorwerpen te vinden. Kan jij alles binnen de tijd opsporen?

Emily Archer and the Curse Of Tutankhamen bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Ontrafel het mysterie in Emily Archer: The Curse of Tutankhamun

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel