Vorige Artikel 87 van 507 Volgende

Disney Camp Rock The Final Jam (Nintendo DS tweedehands game)

Artikelnummer: 8717418265656
€ 6,95 (inclusief 0% BTW)
Aantal

Disney Camp Rock The Final Jam voor de Nintendo DS

Samen met de films 'Camp Rock 2: Final Jam' wordt er door Disney Interactive Studios ook een gelijknamige videogame voor de Nintendo DS uitgegeven. 'Camp Rock 2: Final Jam' is speciaal gericht op een jonger publiek.

In 'Camp Rock 2: Final Jam' op de Nintendo DS kunnen spelers samenwerken met de helden uit de film; Mitchie, Shane, Nate, Jason en vele andere personages uit 'Camp Rock' komen voorbij. Camp Rock moet het in de finale opnemen tegen Camp Star, en daar moet jij een handje bij helpen!

Tijdens het avontuur in 'Camp Rock 2: Final Jam' kom je op bekende locaties uit de film. Zo is het waterballongevecht in de game opgenomen en kan er geracet worden met kano's. Het belangrijkste van 'Camp Rock 2: Final Jam' is natuurlijk de laatste muzikale jam van het jaar; de Final Jam.

Met behulp van de Nintendo DS-stylus kunnen spelers muziek gaan maken. Er kan gespeeld worden op een drumstel, bassgitaar, gitaar en natuurlijk kan er gedanst worden. Dit alles verloopt overigens via het touchscreen van de Nintendo DS.

Kan jij Camp Rock die finale laten winnen?

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel