Vorige Artikel 59 van 507 Volgende

Challenge Me Maths Workout (Nintendo DS tweedehands game)

Artikelnummer: 5060015538863
€ 12,95
Aantal

Challenge Me Maths Workout voor de Nintendo DS

Challenge Me: Maths Workout moet gamers niet alleen een rustpunt in hun dagelijkse bezigheden geven, maar het spel moet ook uitdagend zijn voor de grijze massa. Je kunt jezelf testen terwijl je gewoon plezier hebt. Het spel brengt twee soorten games met zich mee; 'Verborgen logica' en 'formuleren'.

Bij verborgen logica is het de bedoeling dat je de waarde van de kaarten van je tegenstander weet in te schatten voordat zij weten wat jij in je handen hebt. Bij formuleren is het in Challenge Me: Maths Workout de bedoeling dat je een correcte formule vormt door symbolen en kaarten te verschuiven.

Speel tegen de computer om topscores te verbeteren of tegen vrienden om de eer. Je kunt via de draadloze verbinding van je Nintendo DS Challenge Me: Maths Workout lokaal tegen andere gamers spelen. Mocht je liever in je eentje doorspelen dan is de Challenge Me modus iets voor jou! Hier speel je oneindig lang door en worden de puzzels steeds moeilijker naarmate de tijd verstrijkt.

Of je nu in de trein of bus zit of gewoon thuis lekker op de bank speelt; geef die grijze massa een flinke work-out met Challenge Me: Maths Workout op de Nintendo DS!

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel