Vorige Artikel 429 van 781 Volgende

Prince of Persia Sands of Time en Warrior Within Duo Pack limited edition (PS2 Used Game)

Artikelnummer: 3307210202086
€ 9,95

Prince of Persia The Sands of Time en Warrior Within voor de ps2

De Prins wordt verleid door de duistere krachten van een magische dolk en verspreidt zo een dodelijk kwaad over het koninkrijk van de Sultan.

Ervaar de snelheid en geweldige vechtcombo’s van de Prins. Beheers de tijd. Het is de ultieme macht…. Maar gebruik hem slim.

Prince of Persia: Warrior Within is een van de drie delen uit de legendarische Prince of Persia-trilogie. Actie wordt gecombineerd met acrobatisch spektakel en grootse gevechten. Deze keer staat er meer op het spel dan 'alleen' het leven van een mooie schone!

De Prins wordt opgejaagd door de Dahaka, de onsterfelijke beschermheer van de tijd. Door in de voorgaande game de tijd terug te draaien heeft de Prins de tijdlijn verstoord. De Dahaka jaagt nu op de Prins, om hem in zijn geheel uit de tijdlijn te verwijderen. De Prins zal sterven..... Het is niet een vraag van 'of' maar alleen nog van 'wanneer'. De Dahaka is namelijk onverslaanbaar. De Prins reist naar een mysterieus en vervloekt eiland, waar hij zijn lot moet trotseren...

 

© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel