Vorige Artikel 6 van 433 Volgende

Active Health with Carol Vorderma + Activity Meter (Nintendo DS tweedehands game)

Artikelnummer: 0045496468835
€ 4,95 (inclusief btw)

Active Health met Carol Vorderman komt verpakt met een strak, speciaal ontworpen stappenteller, een zogenaamde Activity Meter, die uw activiteit gedurende de dag bewaakt wanneer geplaatst in uw tas of broekzak. Carol biedt u een dagelijkse stap doel en aan het eind van elke dag je gewoon wijzen de Activity Meter op de Nintendo DS, zoals een afstandsbediening van de TV, en met één druk op de knop uw gegevens naar uw DS via infrarood signaal wordt verzonden . Extra activiteit kan ook worden ingevoerd in de software dus of je gaat voor een lange wandeling, een duik nemen of lekker tuinieren, zal het allemaal meetellen voor uw dagelijkse activiteit doel. U kunt de input van uw Wii Fit activiteit in Active Health te houden van extra oefeningen voltooid op de Wii te houden.

Op de weg naar het bereiken van je doel, kunt u incentive punten verdienen door het behoud van de oefening niveaus en het selecteren van gezonde voeding als onderdeel van uw dieet programma. Zoals punten worden verdiend, extra functies zoals nieuwe achtergrondmuziek en beelden worden ontgrendeld. Active Health met Carol Vorderman biedt ook een verscheidenheid aan leuke mini-games om te helpen je motiveren om gezond te houden, zoals de Walking Challenge waarin je stappen zet in de mijl, zodat u kunt proberen om de afstand tussen Lands End en John OGroats lopen! Om u te helpen verbeteren van uw kennis van het aantal calorieën van de populaire voedingsmiddelen calorieën Up is een mini-game kun je alleen of tegen Carol spelen. U moet items uit een selectie getoond op het scherm te kiezen en kijk of je het doel kan bereiken van 1000 calorieën.

Active Health met Carol Vorderman is een eenvoudige en motiverende manier om je op weg naar een gezondere levensstijl. Zijn makkelijk te gebruiken, past rond je leven en kan helpen om het plezier terug in gezond leven te brengen. Active Health met Carol Vorderman helpt u werken aan een evenwichtige levensstijl door te focussen op uw oefening regime, dieet en fitness doelen met:

Regelmatige lichaamsbeweging - Pop de Activiteitenmeter in je zak, dan straal lopen gegevens naar je DS. Alle oefeningen, zoals zwemmen of spelen op de Wii Fit kan worden toegevoegd, ook.

Healthy Eating - Voer uw maaltijden voor voedingswaarde-informatie. Unlock nieuwe recepten, voeg dan de ingrediënten om een ​​boodschappenlijstje.

Fitness Goals - Stel stap doelen en calorie doelen, dan zien of je kunt vasthouden aan hen en bereik je ideale conditie.

© 2011 - 2022 Lamar Games | sitemap | rss