Vorige Artikel 78 van 507 Volgende

CSI Crime Scene Investigation Unsolved! (Nintendo DS tweedehands game)

Artikelnummer: 3307217935314
€ 19,95 € 12,95 (inclusief 0% BTW)
Aantal

CSI Crime Scene Investigation Unsolved! voor de DS

Nieuwe moorden om op te lossen. Verrassende plotwendingen en verdachten die er alles aandoen om er niet bij gelapt te worden. Jij stapt in de schoenen van de beste speurneuzen ooit, het team van Crime Scene Investigations. Het spel CSI: Crime Scene Investigations - Unsolved is speciaal voor de Nintendo DS ontwikkeld en vertelt een totaal nieuw verhaal.

De Nintendo DS moet niet op de 'klassieke' manier worden beetgehouden. De draagbare spelcomputer moet voor CSI: Crime Scene Investigations - Unsolved een kwartslag gedraaid worden. Je houdt het dus beet alsof het een boek is.

Samen met Ray Langston (Laurence Fishburne) en Sara Sidle (Jorja Fox) gaat de speler aan de slag om vijf mysterieuze moorden op te lossen. Zo is een jonge popster op het podium overleden en is er een gemummificeerd lichaam gevonden in de woestijn. Het is jouw taak om deze raadselachtige moorden op te lossen.

Om bewijsmateriaal te vinden, moet de speler verschillende technieken uit zijn pols laten komen. Zo moet je zoeken naar vingerafdrukken, dient de locatie van de misdaad te worden onderzocht, moeten er reconstructies worden gedaan van mogelijke daders en veel meer! Mocht je een dader hebben gevonden, dan moet hij natuurlijk wel bekennen. Daarvoor moet je vertrouwen op je benaderingstechniek tijdens het ondervragen.

Heb jij het in je de vijf moorden op te lossen?

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel