Vorige Artikel 1 van 285 Volgende

The Conduit Special Edition (wii used game)

Artikelnummer: 5055277000562
€ 9,95
Het artikel is uitverkocht.

The Conduit voor de wii

In een denkbeeldige toekomst wordt Washington D.C. opgeschrikt door een aantal vreemde gebeurtenissen die tot verhoogde plaatselijke en nationale spanningen leiden. John Adams, de raadselachtige leider van een schaduworganisatie die bekendstaat als de Trust, realiseert zich dat de hoofdstad wordt aangevallen door het buitenaardse ras de Drudge. Een voormalig geheimagent, codenaam "Mr. Ford", wordt gerekruteerd om het ontstaan van deze aanval te achterhalen. Het antwoord is echter niet wat Mr. Ford had verwacht...

The Conduit is een razendsnelle First Person Shooter (FPS) die zich in de toekomst van een denkbeeldig Amerika afspeelt. Spelers bestrijden vijandelijke krachten in een bijzonder gedetailleerde 3D-wereld met gebruik van een dynamisch besturingssysteem zoals dat alleen maar mogelijk is op de Wii.

The Conduit Special Edition, in een exclusief bedrukte metalic hoes, bevat een geheim agent multi-playerskin, een ontgrendelbare Drone single-playerskin en een uniek ''Alziend Oog'' met aanpasbare details en gericht licht die je tijdens de uitvoering van je Conduitcampagne kunt gebruiken. Er zijn ook 20 pagina vol hints en tips om je te helpen de vijand te domineren. Daarnaast bieden we je ook een aantal exclusieve beelden en vormgeving uit de wereld van The Conduit.

“Next-Gen” beelden – De dynamische omgevingmapping, interactief water met realtime reflectie en een vierlaagse textuurcompositie inclusief gloss-, diffuse- en bumpmapping maken dit tot het best uitziende spel op de Wii.

Indrukwekkende vijanden – Een groot aantal angstaanjagende buitenaardse wezens die alles in de strijd gooien om jouw missie te dwarsbomen.

Intelligente gedragingen – Vijanden maken gebruik van mensachtig gedrag tijdens de strijd zoals dekking zoeken en tactisch denkwerk.
Intense wapens – Zaai verderf en vernietiging met een enorm arsenaal aan menselijke en buitenaardse wapens die gebruikmaken van de innovatieve Wii-afstandsbediening voor unieke schietmodi.

Onthul geheimen – Gebruik de All Seeing Eye (ASE) (het alziende oog) om verborgen voorwerpen en vijanden bloot te leggen voor een nog diepgaander puzzelniveau.

Volledige ondersteuning voor randapparatuur - Nintendo’s nieuwe Wii Speak & Wii MotionPlus.

© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel