Vorige Artikel 12 van 249 Volgende

Armored Core V (ps3 nieuw)

Artikelnummer: 3391891959629
€ 13,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Armored Core V voor de ps3

De Armored Core-serie is bekend in het mech-genre vanwege de intense één tegen één gevechten en het vermogen om de mechs naar eigen smaak aan te passen. Armored Core V is de nieuwste versie die de serie uitbreidt met meer content dan de vorige games, een compleet nieuw universum en een robuuste offline mode.

Daarnaast is de online mode compleet vernieuwd en ligt de focus op massale gevechten tussen teams van mechs. In Armored Core V zijn de mechs, ofwel de Armored Cores, kleiner dan in voorgaande delen en ligt de focus meer op tactische gevechten en het effectief gebruiken van de geografisch aspecten in plaats van het leunen op aanvallen.

Spelers moeten in hun armored core proberen gebieden te beschermen en nieuwe gebieden over te nemen. Deze online spelfunctie gaat gewoon door, ook wanneer jij niet online bent. Het is dus zaak zo vaak mogelijk jouw steentje bij te dragen aan deze continue strijd. Gelukkig kan je een eigen verdedigingssysteem plaatsen om jouw gebied te beschermen wanneer je even geen acte-de-presence geeft.

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel