Vorige Artikel 186 van 187 Volgende

Wow Collection (6 Pack) (pc nieuw)

Artikelnummer: 5060020478581
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Wow Collection (6 Pack)voor de PC

The Wow Collection bevat 6 games voor urenlang game plezier!:

Police Simulator: Speel de rol van hoofd van de politie en neem de leiding in jou bruisende stad. Coordineer patrouille autos, politie helikopters, forensische politie, speciale eenheden en vele andere unieke divisies. Houd een oogje op wat dagelijks om jou heen zich ontvouwd, met de hulp van gedetailleerde strategische stads plattegronden. Je zult een variatie van spannende, spectaculaire en realistische operationele scenarios ervaren overdag en 's avonds. Drugs handel, berovingen, politie achtervolgingen! Een goed geplande strategie en een hoofd die het cool houd zijn van groot belang.

Traffic Manager: De meeste steden hebben een ding gemeen: verkeersdrukte en files. Neem de controle over een levende, ademende virtuele stad in Traffic Manager. Bouw jij betere wegen? Plaats jij verkeerslichten op andere plekken? Traffic Manager geeft je verschillende mogelijkheden. Misschien is het een optie om de burgers van je stad te overtuigen om hun auto thuis te laten. Hiervoor moet je natuurlijk wel over een goed netwerk van bussen en trams beschikken. Zodra het netwerk compleet is, moet je hiervoor bepaalde kosten in rekening brengen om aan je investeringen terug te verdienen. Maar let op je prijzen, deze kunnen ook niet te hoog zijn.

Zoo Park: Van enorme giraffen tot beminnelijke stokstaartjes, in Zoo Park, Run Your Own Animal Sanctuary verzorgt u meer dan 30 verschillende dieren, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld, zoals de leeuw, gorilla, coyote, poema, wasbeer, veelvraat, sneeuwluipaard en de zwarte beer. Uiteraard heeft ieder dier specifieke behoeften wat betreft leefomgeving, voeding en verzorging. Het is uw taak om te voorzien in de persoonlijke behoeften van ieder dier, om zo een succesvolle en ethisch correcte dierentuin te beheren.

Farming World: In Farming World ben jij de eigenaar van je eigen boerderij, waar je voor het vee zorgt en gewassen verbouwt op gehuurde velden. Naarmate je vordert in het spel, verdien je geld door dieren en oogst te verkopen op de lokale markt. Met dat geld kun je land en machines kopen om je boerderij uit te breiden. Zoals elke boer beheer je ook gebouwen, voertuigen en werkers, evenals een melkerij en slagerij.

Recovery: Als nieuw lid van Rescue Team One moet u uw trackingvaardigheden inzetten om verschillende belangrijke objecten te vinden en vermiste personen die in gevaarlijke situaties zijn beland in uw nationaal park. Of u nou het pad volgt van een journalist die op zoek was naar avontuur of dat u op zoek gaat naar verkeerd teruggeplaatste medicijnen om iemands leven te redden, uw vaardigheden zijn van groot belang voor de veiligheid van uw bezoekers. Uw park is gevestigd in een dichtbegroeid bos dus wees op uw hoede wanneer u in de buurt komt van de gevaarlijkste obstakels van de natuur zoals teerputten en diepe afgronden.

Circus World: Grijp de gelegenheid aan om uw eigen circus van wereldklasse op te bouwen en te besturen. Neem een noodlijdend circus over en streef ernaar om het te veranderen in een eerste klas attractie. Uw circus is ernstig verwaarloosd door de vorige eigenaar en u heeft het voor een prikje kunnen kopen, maar het is nog niet helemaal naar uw smaak.

© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel