Vorige Artikel 71 van 152 Volgende

Get fit with Mel B move + weerstands band (ps3 nieuw)

Artikelnummer: 8011642531175
€ 17,95 (inclusief 21% btw)

Get fit with Mel B voor de PS3

Get Fit With Mel B maakt volledig gebruik van de Playstation Move voor de Playstation 3. Jezelf fitter maken, is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest!

Samen met Mel B. krijg je officiële oefeningen van Fitness First voorgeschoteld. Daarnaast zitten er opties in Get Fit With Mel B om je eetpatroon op orde te krijgen. Met zes verschillende vormen van aerobics en meer dan honderd op maat gemaakte lichaamsoefeningen heeft Get Fit With Mel B alles in zich je zo snel mogelijk weer lekker fit te krijgen.

In Get Fit With Mel B geeft Mel B. live feedback aan de speler. Ze spoort je aan om alles uit de oefeningen te halen. Diverse disciplines, waaronder dans, cardio, step, pump en kickboksen, maken deel uit van Get Fit With Mel B!

Get Fit With Mel B biedt zes voedingsprogramma's en honderdveertig recepten om gezonder te leven. Naast het springen en stompen in het luchtledige ondersteunt Get Fit With Mel B ook het gebruik van fitness-apparaten waaronder de fitball, de step en de elastische band!

Kom van die bank en doe lekker sportief met Get Fit With Mel B!

© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel