Vorige Artikel 111 van 245 Volgende

Metal Gear Solid Twinpack (psp nieuw)

Artikelnummer: 4012927063613
€ 18,95

Metal Gears Solid Twinpack (Coded Arms en Portable Ops)

Metal Gear Solid: Portable Ops
Metal Gear Solid: Portable Ops vloeide rechtstreeks voort uit de gebeurtenissen van Hideo Kojima’s in het befaamde Metal Gear Solid 3: Snake Eater. De speler speelt de rol van de held Snake (alias Big Boss), die de elite FOXHOUND unit samenvoegt in de beroemde Metal Gear titels en die samen met zijn verraderlijke FOX unit de aanzet geeft tot een bloederige opstand.

De aankondiging van de terugkeer van de vele opvallende personages uit de Metal Gear Serie, Metal Gear Solid: Portable Ops heeft geleid tot de introductie van een nieuw personage die extra diepte brengt in de gameplay. Spelers kunnen de personages die zij tegen komen, gevangen nemen en hen doorverwijzen naar verschillende units waar diverse functies worden uitgeoefend zoals het genezen van teamgenoten, het verzamelen van informatie en het creëren van nieuwe items. Spelers kunnen ook tijdens het spel zeldzame en unieke personages verkrijgen door speciale vaardigheden. Elk personage wordt beoordeeld op een reeks van meer dan tien attributen. Hierdoor wordt de spelers een grote variatie aangeboden om het ideale team te bouwen en verschillende teams te creëren die het meest geschikt zijn voor bestrijding van verschillende situaties.

Coded Arms
Coded Arms is een snelle en visueel verbluffende innovatieve first-person shooter set in een verlaten Virtual Reality-system. De VR-universum was oorspronkelijk opgezet als een opleidingsmiddel om de mensheid voor te bereiden op een buitenaardse invasie. Dit werd stilgelegd toen het systeem een eigen bewustzijn kreeg en een brute wereld creëerde met virtuele en vijandige buitenaardse rassen. Zoals een hacker, is de speler uitgerust met hightech wapens en moet de wereld bevrijden van de vreselijke inwoners. Wat volgt is een Gung-ho blaster, die de VR-wereld beïnvloedt door diverse monsterlijke creaties op de speler af te sturen – en waar de normale regels van wetenschap niet meer van toepassing zijn…

Specificatie Omschrijving
Type PSP
Soort Artikel Game
Genre Actie Avontuur
Conditie Nieuw
Leeftijd 16+
© 2011 - 2021 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel