Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Trials Fusion Awesome Max edition (Xbox one nieuw)

Artikelnummer: 3307216080688
€ 18,95

Trials Fusion Awesome Max edition voor de Xbox one

Beste 

Trails Fusion zet de nieuwe standaard in physic-based racegames voor de nieuwe generatie van gaming. Fusion daagt spelers uit op zowel klassieke als gloednieuwe manieren zoals we in de Trails-franchise gewend zijn. Door de unieke gameplay, heftige competitie en enorme uitbreidingsmogelijkheden krijg je nooit genoeg van Trails Fusion.

Ga oneindig veel uitdagingen aan in de fictieve wereld van Trails Fusion. Gebruik al je vaardigheden om tracks te voltooien vol met hindernissen en ramps. Zet nieuwe records tegen de beste Trails-spelers van over de hele wereld! Het maakt niet uit of je alleen speelt, met vrienden of in een toernooi. De competitie gaat altijd door!
Ontdek meeslepende werelden en ga nieuwe uitdagingen aan met de Trails Fusion Season Pass, bestaande uit zes DLCs.
De Awesome MAX editie van Trails fusion biedt nieuwe content en nieuwe racetracks. De racetracks in deze DLC zijn al een avontuur op zich! Exclusief in de Awesome Level MAX DLC kun je racen met een bijzondere motorracer op een wel erg speciale motor...

Kenmerken
VOLLEDIGE TRIALS FUSION
Solide motorcross-gameplay en futuristische levels komen samen in Trails en vormen een te-gekke race-ervaring. Niets is te gek met het gloednieuwe FMX stunt-systeem en baan je weg door de levels. De finish is jouw doel, de weg er naartoe is de uitdaging!

DE SEASON PASS (6 DLCs)
Met de zes DLCs van de Trails Fusion Season Pass verken je niet alleen nieuwe tracks, motor-onderdelen en uitrusting, maar ook items voor de Track Editor. Daarnaast biedt elke DLC een nieuw evenement voor de Career-modus.

DE NIEUWE DLC “AWESOME LEVEL MAX”
Beleef een geheel unieke Trials-ervaring door de twee-delige content:
- The Awesome Adventureis een grappige en nog niet eerder vertoonde Trails-ervaring, inclusief een unieke op een eenhoorn-rijdende kat!
- RedLynx vs All-Stars is een bundel van 22 nieuwe tracks. De ene helft is gemaakt door de ontwikkelaars van RedLynx, de andere helft door ’s werelds beste track bouwers!

In totaal bevat de DLC 30 vernieuwende tracks, tien Supercross-tracks, 30 nieuwe uitdagingen, een bijzondere eenhoorn als motor & een kat als coureur, vijf items voor de garage en meer dan 130 speciale items voor de Track Editor.

Specificatie Omschrijving
Type Xbox One
Soort Artikel Game
Genre Sport
Conditie Nieuw
Leeftijd 12+
© 2011 - 2023 Lamar Games | sitemap | rss