Vorige Artikel 79 van 187 Volgende

Final Fantasy XIII Limited Collector's Edition (ps3 nieuw)

Artikelnummer: 5021290040151
€ 59,95
Aantal

Final Fantasy XIII Limited Collector's Edition voor de ps3

De collector's edition bevat naast het spel ook het volgende:

- Artbook van 60 pagina’s
- 3 Lithos
- CD soundtrack

Omschrijving:

Final Fantasy XIII is een Role-Playing Game en onderdeel van een van de langst lopende series ooit. Het verhaal in Final Fantasy XIII draait om de legende van een aantal nieuwe kristallen. Dit verhaal vormt de basis voor de drie verschillenden projecten: Final Fantasy XIII, Versus XIII, en Agito XIII.

De heldin in Final Fantasy XIII heeft men gebaseerd op Cloud uit Final Fantasy VII en is een onafhankelijke en sterke vrouw. De wereld van Final Fantasy XIII bestaat uit een onder- en een bovenwereld. Inwoners van de onderwereld vallen hun bovenburen aan, wat paniek veroorzaakt in de bovenwereld, die Cocoon heet. De inwoners van Cocoon schijnen erg bang te zijn voor de buitenwereld, maar de mensen die door de invasie van de onderwereld besmet worden met een nog onbekend virus, zullen uit Cocoon verbannen worden.

Het gevechtssysteem in Final Fantasy XIII is gemaakt door de man die ook het gevechtssysteem voor Final Fantasy X en de Front Mission-games heeft gedaan: Toshiro Tsuchida. Het gevechtsysteem in Final Fantasy XIII lijkt op het eerste gezicht op dat van een actiespel, maar heeft nog een basis afkomstig van de voorgaande Final Fantasy-spellen. Men heeft geprobeerd de gevechten iets sneller te maken, waardoor de wachttijden bij gevechten zo kort mogelijk zullen zijn. Tijdsbalkjes geven aan hoe lang je nog moet wachten voordat je nieuwe aanvallen kunt plaatsen.

Specificatie Omschrijving
Soort Artikel Game
Type Playstation 3
Conditie Nieuw
Genre RPG/MMO
Leeftijd 16+
© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel