Vorige Artikel 10 van 10 Volgende

Outlast Trinity (Xbox One nieuw)

Artikelnummer: 5051888228883
€ 19,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Outlast Trinity voor de Xbox One

Outlast Trinity is de ultieme horror bundel met meer dan 20 uur aan angstaanjagende gameplay in Outlast 1, Outlast Whistleblower en de geheel nieuwe Outlast 2.

OUTLAST I

De hel is een experiment dat je niet kunt overleven in Outlast, een first-person survival-horrorspel dat is ontwikkeld door veteranen van enkele van de grootste gamefranchises uit de geschiedenis. Als onderzoeksjournalist Miles Upshur, verken Mount Massive Asylum en probeer lang genoeg te overleven om zijn vreselijke geheim te ontdekken ... als je durft. Outlast is een echte survival-horrorervaring die tot doel heeft te laten zien dat de meest angstaanjagende monsters van allemaal afkomstig zijn van de menselijke geest.

In de afgelegen bergen van Colorado wachten verschrikkingen binnen Mount Massive Asylum. Een lang geleden verlaten huis voor geesteszieken, onlangs heropend door de afdeling "onderzoek en liefdadigheid" van de transnationale Murkoff Corporation, heeft het asiel in strikte geheimhouding gewerkt ... Tot nu toe. Op een tip van een anonieme bron breekt onafhankelijke journalist Miles Upshur de faciliteit in en wat hij ontdekt, loopt een angstaanjagende scheidslijn tussen wetenschap en religie, de natuur en iets anders volledig. Eenmaal binnen ligt zijn enige kans om te ontsnappen bij de verschrikkelijke waarheid in het hart van Mount Massive.

Kenmerken:

True Survival Horror Experience: je bent geen jager - als je de gruwelen van het gesticht wilt overleven, is je enige kans om te rennen ... of te verbergen
Meeslepende graphics: afbeeldingen van AAA-kwaliteit bieden spelers een gedetailleerde, angstaanjagende wereld om te verkennen

Hide and Sneak: Stealth-based gameplay, met op parkour geïnspireerde platform-elementen
Onvoorspelbare vijanden: spelers kunnen niet weten wanneer - en van waar - een van de angstaanjagende bewoners van het asiel hen eindelijk zullen inhalen

Echte horror: de setting en karakters van Outlast zijn geïnspireerd door echte gestichten en gevallen van criminele waanzin.

OUTLAST WHISTLEBLOWER (DLC)

Het verhaal achter het verhaal van de originele Outlast, speel als de klokkenluider die alles riskeert en meer lijdt om de gruwel van Mount Massive bloot te leggen. Hoewel Whistleblower het verhaal vertelt dat leidde tot Outlast, zal het feitelijk voorbij de gebeurtenissen van de eerste game gaan om het laatste hoofdstuk in het verhaal van Mount Massive Asylum te laten zien.

Whistleblower laat je spelen als Waylon Park, een software engineer onder contract bij Murkoff en de man die journalisten over de hele wereld - waaronder Miles - per e-mail aan het begin van Outlast mailde. Tijdens een paar weken op Mount Massive, waarbij hij niet eens met zijn vrouw en zoon kon praten dankzij strikte beveiligingsprotocollen, ontwikkelde Waylon een diepgeworteld wantrouwen tegenover de winstgemotiveerde wetenschappers en artsen die gevaarlijke en onverantwoordelijke experimenten met hun patiënten. Identificatie met die arme zielen wakkerde de woede van Waylon aan en legde de weg voor zijn ontmaskering van de rotte kern van Mount Massive.

OUTLAST II

Outlast 2 is het vervolg op het veel geprezen survival-horrorspel Outlast. Outlast 2 speelt zich af in hetzelfde universum als het eerste spel, maar met andere personages en een andere instelling. Het is een verwrongen nieuwe reis naar de diepten van de menselijke geest en zijn duistere geheimen. Welkom bij Temple Gate, waar een nieuwe profeet wacht met de belofte van ruwe redding. Zul jij nog steeds leven en gezond zijn als de eindtijd komt?

Outlast 2 stelt je voor aan Sullivan Knoth en zijn volgelingen, die onze slechte wereld achterlieten om Temple Gate te baren, een stad diep in de wildernis en verborgen voor de beschaving. Knoth en zijn kudde bereiden zich voor op de tegenslagen van het einde der tijden en je hebt gelijk in de schaduw. Jij bent Blake Langermann, een cameraman die samenwerkt met je vrouw, Lynn. Jullie twee zijn onderzoeksjournalisten die bereid zijn risico's te nemen en diep graven om de verhalen bloot te leggen die niemand anders durft aan te raken. Je volgt een spoor van aanwijzingen dat begon met de schijnbaar onmogelijke moord op een zwangere vrouw die alleen bekendstaat als Jane Doe. Het onderzoek heeft je mijlen in de woestijn van Arizona geleid, naar een duisternis zo diep dat niemand er licht op kon werpen, en een zo diepe corruptie dat gekkenwerk de enige verstandige zaak is om te doen.

Team bij Red Barrels - “De nieuwe Verhaalmodus van Outlast 2 stelt spelers in staat om het spel te ervaren met minimale uitdagingen, minder vijandelijke ontmoetingen en meer ademruimte om je volledig in het universum onder te dompelen. Het is nog steeds mogelijk om te sterven, maar we hebben het aantal vijanden verminderd en hebben hun snelheid, schade en perceptie verlaagd. We hebben ook aanpassingen gemaakt aan het tempo van het spel om meer ruimte te maken voor verkenning, in plaats van achtervolgingen. We hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele van de dingen die we uit de originele game moesten verwijderen, opnieuw in te voeren om een M-rating te krijgen. Deze veranderingen zijn naar onze mening niet drastisch en hebben geen invloed op de gameplay, maar ze moesten gemaakt worden om een Adult Only-rating te vermijden. Dat is het. Hoop dat je geniet!”

Specificatie Omschrijving
Soort Artikel Game
Type Xbox One
Conditie Nieuw
Genre Actie Avontuur
Leeftijd 18+
© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel