Vorige Artikel 1 van 508 Volgende

Dodge Racing Charger vs Challenger (DS tweedehands game)

Artikelnummer: 5055377600334
€ 15,95 (inclusief 0% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Dodge Racing Charger vs Challenger voor de DS

Start je motor en ga lekker scheuren op de Amerikaanse snelweg. Dodge Racing: Charger Vs Challenger is de ultieme racegame voor de fans van Amerikaanse bolides. Twee van de meest klassieke, en Amerikaanse, wagens nemen het tegen elkaar op om te bepalen wat nou precies de vetste bak aller tijden is.

Geef gas en verbrand het rubber van je banden in een strijd tussen de Dodge Charger en de Dodge Challenger. Alleen de echte 'bad boys' krijgen de kans om de limiet op te zoeken en Championship Points te verdienen voor je team. Verdien genoeg punten en je wordt natuurlijk kampioen. Dat is de enige manier om te laten zien dat jij in de stoerste auto rijdt!

Je moet niet alleen zelf winnen, maar ook je teamgenoten moeten punten scoren. Daarom is het zaak dat je aan je teamgenoten aangeeft wat voor gevaren er op de weg zijn. Meld dus elke storm en de plannen van je tegenstanders. Het is een waar gevecht tot aan de finish!

Spelers krijgen de kans om hun auto te pimpen met een nieuwe lak verf, mooiere banden en veel meer extra's. Daarnaast kan je natuurlijk zelf bepalen of je in Dodge Racing: Charger Vs Challenger in een klassieke of moderne Dodge wilt rijden. Spelers zijn vrij om een eigen carrière op te zetten of samen met vier vrienden te racen!

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel