Vorige Artikel 1 van 7 Volgende

Harry Potter and the Half-Blood Prince Blu-ray + DVD (Blu-ray nieuw)

Artikelnummer: 5051888225967
€ 9,49 (inclusief 0% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dit is deel 6 van de achtdelige Harry Potter reeks genaamd: Harry Potter And The Half-Blood Prince of Harry Potter En De Halfbloed Prins. Helemaal fan van J.K. Rowlings Wizarding World? Bekijk ook eens Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Heer Voldemort krijgt zowel de toverwereld als de Dreuzelwereld steeds meer in zijn greep en Zweinstein is niet meer het veilige toevluchtsoord van vroeger. Harry vermoedt dat zelfs in het kasteel gevaar dreigt, maar Perkamentus heeft daar weinig aandacht voor; hij vindt het belangrijker om Harry voor te bereiden op de eindstrijd die steeds dichterbij komt. Ze werken samen aan een manier om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Hiervoor neemt Perkamentus zijn oude vriend en collega Hildebrand Slakhoorn in dienst, die mogelijk cruciale informatie achterhoudt. Aan de vooravond van de beslissende strijd maken Harry, Ron, Hermelien en hun klasgenoten kennis met de wereld van de romantiek. Er hangt liefde in de lucht, maar de vijand ligt op de loer. Zal Zweinstein ooit nog hetzelfde zijn?

Let op! Niet alle films zijn Nederlands ondertiteld, mocht dit een issue zijn neem dan even contact met ons op dan kijken wij het voor u na.

Specificatie Omschrijving
Type DVD
Ondertiteling Nederlands
Soort Artikel Film
Genre Actie Avontuur
Conditie Nieuw
Leeftijd 12+
© 2011 - 2020 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel