Vorige Artikel 202 van 362 Volgende

Patapon (PSP tweedehands game)

Artikelnummer: 711719179672
€ 9,95 (inclusief 0% btw)
Aantal

Patapon voor de psp

Al jaren leven de Patapon in vrede. Zo zijn verdreven uit hun thuisland door de kwaadaardige Zigoton. Ze zien er ook zo lief uit die Patapon, maar achter dat lieve masker zit een dappere krijger. Alleen met de juiste muziek kunnen de Patapon hun land weer heroveren. De Almighty moet terugkeren, en die almachtige ben jij!

Patapon is een actievolle ritmegame. Door het juiste ritme aan te geven, zullen kleine wezentjes bewapend met zwaarden, speren en bogen hun vijand de baas zijn. Maak jij continu fouten, dan zijn ze hopeloos verloren.

Het is aan jou de taak om een bepaalde stam aan te voeren. Het doel van het groepje wezentjes is om het land te heroveren en om het mysterieuze Earthend te vinden. In totaal vind je meer dan dertig avonturen terug in dit spel. Tijdens het spel kan jij je leger beter maken door je soldaten een nieuwe outfit te geven.

Tijdens je avonturen vind je allerlei objecten waarmee de soldaten aangekleed kunnen worden. Zo zijn er pantsers en helmen te vinden, en is het mogelijk nieuwe wapens aan je soldaten toe te voegen.

Leid jij de Patapon met jouw ritme naar de overwinning, almachtige?

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel