Vorige Artikel 11 van 178 Volgende

Armada 2526, Supernova (Add-On)(PC nieuw)

Artikelnummer: 8718144470925
€ 9,95
Aantal

Armada 2526, Supernova (Add-On) voor de pc

Armada 2526 is een game die zich afspeelt in de ruimte. Als speler beheer je een ras en bouw je aan je koninkrijk. De game biedt een aantal strategische elementen die je moet toepassen tijdens je gevechten met andere rassen. Er zijn in totaal twaalf verschillende rassen waar je tegen kunt vechten. Daarnaast zijn er meer dan honderd verschillende schepen. Je kunt zelf ook ongeveer honderd schepen tegelijkertijd gebruiken in de oorlog die je voert.

Armada 2526 bestaat uit twee delen. De Sterkaart is de plek waar je je koninkrijk beheert, je kolonies vormt en onderzoek doet voor nieuwe vormen van defensie. Dit gebeurt in een turn-based-modus. Daarnaast trek je ten strijde tegen de rassen en verandert op dat moment de 2D-omgeving in een real-time 3D-omgeving.

Armada 2526: Supernova is een uitbreiding voor de turn-based strategy-game Armada 2526. Supernova is alleen te spelen in combinatie met de de Armada 2526-hoofdgame.

De uitbreiding bevat een aantal verbeteringen en toevoegingen. Denk aan twee nieuwe rassen om uit te roeien, verschillende nieuwe soorten sterren en planeten, nieuwe systemen voor handel en spionage, nieuwe technologieën en de mogelijkheid om vrienden uit te dagen via een LAN-verbinding of via e-mail.
© 2011 - 2020 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel