Vorige Artikel 40 van 85 Volgende

Marvel Heroes (DVD Nieuw)

Artikelnummer: 5039036029926
€ 19,95 (inclusief 0% btw)
Aantal

Verzamelbox ontmoette Zes Populaire films reacties geven, collega op Marvel Superhelden.

In 'X-Men' (2000), Mutanten Charles Xavier (Patrick Stewart) en Magneto (Ian McKellen) Voormalige Vrienden Zijn ontmoette Maar Kijken ingesteld OM aartsvijanden wanneer fascistische Amerikaanse senator Robert Frank Kelly for the registratie van alle Mensen abnormale bevoegdheden aanroept.

In 'X2' (2003), Professor Charles Xavier (Stewart), Wolverine (Hugh Jackson) en de Academie voor begaafde Jongeren, aka de X-Men, bevinden Zich in de vuurlinie na Een mislukte moord probeert op de Voorzitter Punten de vinger op de school.

In 'X-Men 3 - The Last Stand' (2006), wanneer Een Particuliere laboratorium supported deur de overheid de remedie for the Mutanten Vindt, met behulp van Het DNA van Een Krachtige jongen, de Mutanten Hebben de Optie Van het Geven van their bevoegdheden en rossen Menselijke. Echter, Magneto (Ian McKellen) Tegen nl Besluit OM toe te TREDEN één Kracht Om Te Vechten Tegen de Regering en de mutant jongen doden.

'Elektra' (2005) is a spin-off van de martial arts ontmoet in de hoofdrollen Jennifer Garner-Elektra Natchios, ontmoette Een ingehuurde moordenaar sterven Wordt herenigd Haar oude sensei, Stick (Terence Stamp). Ze Krijgt een Opdracht Om Te doden van Mark Miller (Goran Visnjic) en Zijn dochter, Abby (Kristin Prout), Haar geweten Krijgt Het beste van Haar ALS ZE Besluit OM hen te beschermen in Plaats daarvan.

In 'Daredevil' (2002), Toen HIJ Een jongen, Matt Murdock (Ben Affleck) Werd Verblind door Een morsen van giftig afval. Echter, Utrecht met het Verlies van Zijn Gezicht, Matt's andere zintuigen Hebben alle Ontwikkeld tot Een ongelooflijke mate, waardoor HIJ de stad navigeren voldaan Uiterste precisie. Nu werkt HIJ overdag als Een advocaat, en bij nacht Wordt HIJ de Daredevil wanneer HIJ are supersenses used are Strijd tegen onderwereld superschurk Kingpin (Michael Clarke Duncan) voort te Zetten.

Ten Slotte, in 'Fantastic Four' (2005), de Levenslange droom van astronaut, Uitvinder en wetenschapper Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) Ligt Wordt gerealiseerd. HIJ is a leading rol in Een reis naar de ruimte, Naar het midden van Een kosmische storm. HIJ hoopt DAT ER OM te ontgrendelen de geheimen van de Menselijke Genetische codes ten behoeve van de Hele Mensheid. Reed accepteert Een Financiering deal ontmoette Zijn oude Rivaal universiteit, Victor Von Doom (Julian McMahon), nu Een miljardair industrieel. Reed's Bemanning for the missie omvat Zijn Beste Vriend, astronaut Ben Grimm (Michael Chiklis); Sue Storm (Jessica Alba), Von Doom's directeur van Genetisch Onderzoek en Reed's ex-vriendin; en Sue's heethoofdige jongere broer, piloot Johnny Storm (Chris Evans). In de ruimte, Het team onverwacht blootgesteld aan Een kosmische storm. Terug op aarde Ontdekken ZE de blootstelling sterven ZIJ has geleden in de storm has Fundamenteel veranderd their DNA en ZE elanden Een spannende super macht gegeven.

Specificatie Omschrijving
Soort Artikel Film
Type DVD
Conditie Nieuw
Genre Actie Avontuur
Leeftijd 12+
Ondertiteling Engels
© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel