Vorige Artikel 67 van 507 Volgende

Combat of Giants Dragons (Nintendo DS tweedehands game)

Artikelnummer: 3307211673588
€ 7,95 (inclusief 0% BTW)
Aantal

Combat of Giants Dragons voor de Nintendo DS

Heel lang geleden leefden draken en mensen samen in vrede. Maar de mens was uit op de schatten die de draken
bewaakten. De mensheid wilde de macht en rijkdommen. Natuurlijk verraadde de mensheid de draken. Het land werd opgedeeld in vier elementen om op die manier de draken te scheiden van elkaar. Wanneer de draken samenkomen, zijn ze immers veel krachtiger. In Strijd der Giganten: Dragons speel jij één van de draken en is het jouw taak om de 125 geheime juwelen te verzamelen en om op die manier het rijk der draken weer samen te brengen.
Strijd der Giganten: Dragons is geheel Nederlandstalig en hierdoor voor een breed publiek geschikt. Wanneer je aan Strijd der Giganten: Dragons begint heb je de keuze uit één van de vier drakenfamilies; vuur, ijs, wind en aarde. Je kunt je eigen draak samenstellen door zelf de kleur en vorm te bepalen. Vervolgens ga je op avontuur en vlieg je stad en land af om verschillende soorten draken te vinden. Draken zijn niet alleen je vriend, want sommige draken werken ook tegen je. Je kunt hun zwaktes ontdekken naar de gevonden edelstenen te gebruiken.
Naast het uitgebreide avontuur krijg je in Strijd der Giganten: Dragons ook een leuke mogelijkheid om zelf toernooien te organiseren met je vrienden. Met maximaal vier vrienden kan er gekeken worden wie de sterkste draak heeft!

 

© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel