Vorige Artikel 1 van 168 Volgende

Dragon Age Inquisition normaal met GOTY hoes (xbox one tweedehands game)

Artikelnummer: 5030930118228
€ 14,95 (inclusief 0% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Dragon Age Inquisition voor de xbox one
*let op: de codes voor de uitbreiding zijn waarschijnlijk al gebruikt*

De geweldige RPG-serie van BioWare is nog spectaculairder geworden dankzij de krachtige Frostbite 3-engine. Er staan je schitterende uitzichten en ongelooflijke nieuwe mogelijkheden te wachten. Bereid je voor op Dragon Age: Inquisition.

Een rampzalige gebeurtenis zorgt voor chaos in Thedas. Draken verduisteren de hemel en werpen een schaduw van verval over het ooit vredige koninkrijk. Magiërs voeren een hevige strijd tegen de tirannieke tempeliers. Naties komen tegenover elkaar te staan. Het is aan jou en je gezelschap van legendarische helden om de orde te herstellen. Jij leidt de inquisitie die jacht maakt op de aanstichters van de chaos. Er zullen verbonden worden gesloten en verbroken; de zoektocht naar de waarheid eist zijn tol.

Het nieuwste actieavontuur van BioWare bevat een spannend verhaal dat zich afspeelt in een uitgestrekt landschap dat voortdurend verandert. Ontdek verborgen grotten, versla indrukwekkende wezens en zet de wereld om je heen naar je hand met je eigen unieke speelstijl.

Verken, voer aan en vecht. Je bouwt ervaring op door moeilijke beslissingen te nemen. Eén zo'n beslissing kan de loop van de toekomst al veranderen.

 

Specificatie Omschrijving
Soort Artikel Game
Type Xbox One
Conditie Tweedehands
Genre RPG/MMO
Leeftijd 18+
© 2011 - 2019 Lamar Games | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel